Mitsubishi Team Croatia Forum sadržaj
RegistracijaTražiKako koristiti ovaj Forum?Lista članovaGrupe korisnikaLogin
Mitsubishi Team Croatia Forum sadržaj
Nekoliko pravila o uvijetima korištenja Foruma

Dragi gosti,

Prije svega želimo Vam dobrodošlicu na Mitsubishi.hr forum gdje ćete moći, zajedno s ostalim učesnicima, razmijenjivati ideje, stavove, mišljenja i sve ostalo što smatrate zanimljivim ili važnim.
Teme za rasprave kojima ćete prisustvovati kao i sve one koje će biti otvorene zavise samo o korisnicima foruma. Ovdje poštujemo slobodu vašeg mišljenja, ali vas molimo da to ne zloupotrebljavate. Ukoliko to ne želite, ne morate odgovarati na tuđa pitanja i komentare.
Vaša anonimnost, bez obzira na njenu virtualnost, garantirana je jer nam to nalažu zakoni o privatnosti, ali i činjenica da svatko ima svoje razloge zašto se ne želi predstaviti punim imenom i prezimenom. Dovoljni su samo jedan važeći e-mail pretinac i nadimak koji ćete koristiti u korespodenciji s ostalim članovima Foruma.

Nikakvi podaci osobne prirode (poput npr. ime i prezime, adresa, brojevi telefona, brojevi kreditnih kartica i slično) nisu obavezni za registraciju.


U slučaju da takvi podaci budu eventualno zahtijevani od strane osoba koje učestvuju u upravljanju Foruma (Moderatori), znajte da za tako nešto nisu ovlašteni te vas molimo da nas o tome odmah obavijestite.
Preporučujemo vam izbjegavanje virtualnih okupljanja na kojima se traže informacije osobne prirode i pozivamo roditelje da obavezno povedu računa o načinu na koji njihova maloljetna đeca koriste razne Forume i Internet uopće. Želimo napomenuti da je Forum necenzuriran i dostupan svima. Ono što administrator Foruma neće dopustiti je vulgarno i nasilno ponašanje te vrijeđanje njegovih posjetitelja bez obzira na to kakve ideje, stavove i mišljenja zastupaju. Rasističke poruke bilo kog tipa neće biti tolerirane.

Administrator foruma, ne prihvaća odgovornost za sadržaj komentara čiji nije autor.


Dobro došli i čuvajte živce - niti jedan komentar ih nije vrijedan!

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.
Protected by Anti-Spam ACP