flash zaduzujem te da hladis pive, hocu ladnu kad dodem do vas
_________________ ''Senna didn't need downforce, the weight of his balls pushed the car down.''
Četvrtak Svi 17, 2012 11:54 pm
Dino Mitsu maher
Član od: 20 Ožu 2012 Komentari: 410 Godine: 30 Mjesto: Zagreb Auto: Civic
jel iko od vas u subotu tamo?
dolazim u paketu sa ženom i starijim kljincem
Petak Svi 18, 2012 6:55 pm
Gizmo Zakorijeli Mitsubishievac
Član od: 25 Kol 2008 Komentari: 4517 Godine: 34 Mjesto: Kloštar Ivanić Auto: 1G Eclipse GSX, ASX 1.8 DiD 4WD
Citat:
VIP je ogranicen i nemoze se rezervirati.. Tko je kupio, kupio je
Moze se kupiti na obe blagajne.. Jedna ce biti na pisti gdje su i prijave,, jedna na starom mjestu na prilaznoj cesti..
Vozac dobije za sebe ulaz i za mehanicara.. Cirka na 3 vozila u grupi moze uc jedno servisno vozilo, vise ne zbog mjesta i guzve.. To vozilo dobije naljepnicu i moze izlazit van po dijelove ako nekom nesto treba..
Sa vip ulaznicom se moze u park vozaca i na drugu stranu tribina a sa obicnom nemoze.
Članovi AK-BRZINA su na popisu i imaju po vip ulaznicu na ulazu, treba samo reci ime, prezime i pokazati iskaznicu...
_________________ Stara narodna:
Tko drugom jamu kopa..... trećom šlajfa...
Četvrtak Svi 24, 2012 6:23 am
Fox Gost
koja klupost.VIP ograničen? lol,pa gdje tog ima.znaci ja moram doći ujutro u 6h i kupit ulaznicu da budem siguran da će ih bit.
Četvrtak Svi 24, 2012 3:21 pm
Član od: 25 Kol 2008 Komentari: 4517 Godine: 34 Mjesto: Kloštar Ivanić Auto: 1G Eclipse GSX, ASX 1.8 DiD 4WD
Vip je ulaznica da mozes u "boks".. I ne moras doci u 6 vjerujem da imaju veci broj vip ulaznica a ne desetak.. Tak da mislim da nece biti problema.
Ocito se zeli sprijeciti da svi zivi ne nahrupe jer je onda kaos.
Četvrtak Svi 24, 2012 3:31 pm
jujazgd Mitsu expert
Član od: 24 Svi 2011 Komentari: 559 Godine: 34 Mjesto: Zagreb-Dubrava Auto: Lancer i jedan crveni Colt
kakvo uopce je stanje???kad vozite???i fox kad idemo po vip ulaznice?????????
Četvrtak Svi 24, 2012 3:47 pm
Kak stvari stoje u nedjelju.
Četvrtak Svi 24, 2012 4:09 pm
Fox Gost
ma dobro,to je opcenito receno u 6h xD glupo mi je da vi vozite a ja ne mogu do vas u box.
juja: ma nemam pojma.ja ću vjerojatno doći negdje oko pol 12,12h.
Četvrtak Svi 24, 2012 4:51 pm
Sixthy Gost
Meni se neda ic na street race....
Zadnji put sam bio na SR na Grobniku, prije jedno 4 god... Od tada samo rally kad se stigne, bivsi Stubaki slalom i eventualno drift na Meechevcu...
hm jel mi moze netko barem 2 vip ulaznice kupit za nedjelju kad cete MTC krew bit?
_________________ ''Senna didn't need downforce, the weight of his balls pushed the car down.''
Petak Svi 25, 2012 7:24 am
Dino Mitsu maher
e jebiga ja idem u subotu sa ekipom
Petak Svi 25, 2012 5:45 pm
Fox Gost
JHa bio danas i razočan totalno.Vožnje su počele tek oko 3 i neš.klasa 16 se vozla više od sat i pol.svaka druga utrka se vozila ispočetka,navodno im je smece i lišce koje je vjetar razbacivao brkalo senzor za brzinu pa nisu dobra pokazivanja bila.između svake trke se čekalo po par min.jednom riječju,RAZOČARAN! U 17:10 se pokupio i ošo doma jer sam umro od dosade.
Zaključak:više u goricu ne dolazim, ni na SR 402 ni na B i Ž.
Subota Svi 26, 2012 6:26 pm
Dino Mitsu maher
meni bilo dobro, makar je istina da moraju nekaj rješit u vezi tih senzora da se ne ruše kad neko kihne na drugoj strani piste.... a i žao mi je šta camaro nije vozio, baš sam htio čut tih 2500 ks
Nedjelja Svi 27, 2012 10:09 am
Salee Mitsu pocetnik
Član od: 13 Ruj 2011 Komentari: 62 Godine: 31 Mjesto: Zagreb
vidjeh gizmov auto tam, jako kulturno izgleda, bas kako bi 20 godina star japan i trebao izgledat
Nedjelja Svi 27, 2012 9:10 pm
Evo sam na brzaka, uspio uzet drugo mjesto u klasi 15.. Tolko sam umoran da nemrem pisat nis idem se bacit u krevet.. sutra report Zivjeli.
Steta mogli ste nas posjetiti.
Da krenemo redom..
Zao mi je sto nisu ostali vozili, Sale je kriv . Bila je neka pijanka vecer prije i nakon sat i pol spavanja sam otisao na prijavu, prijavio se i vegetirao u autu do prvog treninga.
Prvi trening sam isao sa Cliom (sa kojim cu se igrom slucaja naci i u finalu ).
Imao sam ECU sa ecmlinkom i podesenim launch controlom, ali kako mi je sonda u banani auto je radio nemirno na leru, a sami LC je bio prenisko nariktan tako da bi mi se auto zagusio na startu.
To sam odvezao 15.4 sa reakcijom. Bio je brzi Clio jer je puno bolje krenuo, tijekom voznje sam ga sustizao ali nije bilo dovoljno.
Onda su isle kvalifikacije.
E tu sam generalno zasro.. Taman je prije toga dosla MTC ekipa i dofurali su mi drugi obicni ECU. Morao sam trcat gore dole po boxu da dodem do njega (gdje sam ispustio dusu).
Zamjenio ECU i isao vozit protiv Honde Civic..
Relativno dobro sam krenuo ali previse provrtio kotac i nisam mogao ubacit u drugu.. A onda sam i trecu fulo Odvezao 16.9
Btw. Sve filmice mozete prebaciti u HD, kvalitetne su snimke
Isao sam prijaviti klasu 15, posto se samo jednom vozila kvalifikacija.
Kad je dosla trka, za prvi par sam dobio Fiat Tipa kojeg je vozila cura Cura je otkaceka skroz, bas sam se dobro nasmijao prije
I molio boga samo da ne zgubim od zene, jer nebi cuo kraja tome
Evo i trke:
Nakon toga i malo srece za mene Bio sam lucky winner i odmah isao u finale
U finalu sam docekao onog Clia sa treninga
Posto su te trke fakat brzo isle, auto jednostavno nije imao vremena se ohladiti (intercooler je velicine graska pa se odma pregrije).
On se super ispucao napravio duzinu auta prednosti i tako je bilo do kraja.
Sve u svemu ja sam bio presretan! Nikakvih problema sa autom, osim te velike topline nije bilo.
Eh da umalo zaboravih. Za veliki dio ovog uspjeha je zasluzan i Dalibor tu sa foruma.
Dao mi je onaj regulator za pritisak u gumama, pa smo smanjili tlak sa 2.3 na 1.8 bara. Nakon toga je puno lakse bilo krenuti.
Takodjer puno hvala i MTC ekipi koja me bodrila i bila samnom cijelo vrijeme.
To mi je puno znacilo i hvala im!
Hvala i svima ostalima na cestitkama i podrsci!
I mojoj dragoj koja je bila samnom od samog jutra kad mi je bilo mucno od prosle noci
A razlog zasto mi je bilo tolko lose je taj sto smo vecer prije pili radioaktivne gemiste
Evo pehara.
Ponedeljak Svi 28, 2012 8:30 am
Sve slike i filmici ako netko ima su naravno dobrodsli
odlične vožnje, bravo! koliko ti je bilo naj vrijeme!?
Ponedeljak Svi 28, 2012 9:19 am
Outlander Mitsu maher
Član od: 22 Ruj 2008 Komentari: 375 Godine: 38 Mjesto: Zagreb Auto: Outlander Di-d Ex Outlander Turbo
Svaka cast i cestitke
Ponedeljak Svi 28, 2012 9:21 am
Hvala
E to za vrijeme... nemam pojma.. Semafor je prestao raditi nakon druge voznje.. Bitno mi je bilo da nisam probio
Tako da sam svaki put pred kraj malo pustio gas al dovoljno da budem ispred protivnika. Cak sam i protiv integre malo pustio da se priblizi na pol auta.
Osim u finalu al tamo je auto isao najslabije
Kad je dosla trka, za prvi par sam dobio Fiat Tipa kojeg je vozila cura Cura je otkaceka skroz, bas sam se dobro nasmijao prije
I molio boga samo da ne zgubim od zene, jer nebi cuo kraja tome
I još nije rekao da mu je sise pokazala da ga raspameti ali bio je "otporan " i nije joj pustio trku
DALIBOR: komentar izmijenjen dana: Ponedeljak Svi 28, 2012 11:05 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Ponedeljak Svi 28, 2012 10:38 am
-Silver- Mitsu maher
Član od: 18 Tra 2008 Komentari: 378 Godine: 40 Mjesto: Donja Zelina Auto: Colt CZ3
Gizmo čestitam!!!
BTW ja sam sa curom navratio u subotu oko 12.30 da vidim malo šta ima, ali kako ne posjećujem svaki put utrke u VG nisam znao da samo sa vip narukvicom možeš pogledati aute koji sudjeluju u natjecanju. Sjećam se jednom kad sam bio (prije par godina) da smo slobodno mogli pogledati i slikati aute koji se natječu. Neki gorostas od securitya me odma odjebo kao nemreš tam sa crvenom narukvicom.
Dugo se čekalo da počne utrka, nekaj su stalno morali popravljat oko senzora pa sam zviznuo i nakon šatro nekog sexy pranja auta sa curom otišao na pizzu u Gavran. Htjeli smo se vratit, ali počelo kao nešto škrapat, a bili smo motorom pa reko pičimo mi doma.
Vremenska zona: CET (Europa) Idi na stranicu 1, 2, 3Naprijed
Stranica 1/3
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu Ne možete prepraviti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma