Mitsubishi Team Croatia Forum sadržaj
RegistracijaTražiKako koristiti ovaj Forum?Lista članovaGrupe korisnikaLogin
Pravila Foruma

 
Tema je zatvorena od strane administratora    Mitsubishi Team Croatia Forum sadržaj » Pravila Foruma Vidi prethodnu temu
Vidi slijedeću temu
Pravila Foruma
Autor Poruka
admin
Site Admin


Član od: 02 Lip 2006
Komentari: 19Komentar Pravila Foruma Citiraj ovaj komentar
Nekoliko osnovnih pravila kluba i foruma "Mitsubishi Team Croatia".
Molimo da pročitate i istih se pridržavate.

Postovani posjetitelji i ljubitelji 3 dijamanta, prije nego krenete u istrazivanje foruma zamolili bi Vas da procitate sljedece

Svatko je dobrodosao i moze pretrazivati stranice kluba te sudjelovati u radu foruma i biti clan foruma, ALI time ne postajete i clanovi Mitsubishi Team Croatia (MTC u nastavku) udruge. Da bi postali clan kluba morate ispuniti slijedece uvjete.

KAKO POSTATI CLAN KLUBA
Da bi postali clan MTC kluba morate ostaviti osobne podatke nekom od vodstva kluba,ili ih dostaviti Ivanu na mail adresu ivan.mtc@gmail.com ili Flashback-Mtc-u na PM.. Takodjer morate uplatiti i 100kn na racun kluba (u slucaju prve registracije za produzenje clanstva 100kn) te ste time ispunili uvjete za dobivanje clanske iskaznice i punopravnog clana kluba na godinu dana.
Posjedovanjem clanske iskaznice ostvarujete popuste u dogovorenim iznosima kod nasih "prijatelja kluba" ( sve popuste mozete vidjeti u podforumu udruge ).

Broja ziro racuna i podatke o sjedistu udruge ukoliko trebate uplatit clanarinu I sl.
RAIFFESENBANK AUSTRIA

broj : 2484008 -1104530953

IBAN HR0324840081104530953

Sve uplate u buducnosti ( group buy-evi, mitinzi, ... ) kao i clanarine molimo uplacivati iskljucivo na gore navedeni broj udruge.

Ako uplačujete za godišnju članarinu, kao svrhu uplate navedite ''Članarina''.
Pod uplatitelj, nek' bude Vaš nick.
Nakon izvršene uplate, pošaljite osobne podatke + slika za dokumente na ivan.mtc@gmail.com ili Flashback-Mtc-u na PM.
Slika i podaci su potrebni zbog iskaznice.
Slika neka bude kao za dokumente ( jednobojna svijetla pozadina).

Osnovna pravila foruma:


1. Novi članovi prilikom registracije neka popune svoj profil.
Nakon toga predstavite se pod "Predstavljanje novih članova" i moći ćete pristupiti forumu.

1.1 Pod predstavljanjem Vas molimo da napišete svoje pravo ime (prezime nije potrebno), od kuda dolazite te što vas veže uz Mitsubishi. Ukoliko se ne predstavite u roku od 3 dana nakon registracije pobrisat ćemo Vas s foruma. Isto tako ako u predstavljanju ne navedete što se od Vas traži nakon tri dana Vas brišemo s foruma.
Zašto nam je to toliko bitno? Prije svega zato što je ovo forum kojim se koriste ljudi, a ne anonimna računala. Ovdje će Vam svatko pomoći barem savjetom, pronaći ćete korisne informacije i smatramo da možete ispoštovati ovaj minimum koji tražimo od Vas.


1.2. Prilikom registracije OBAVEZNO navedite vašu pravu e-mail adresu jer vas inače nećemo moći kontaktirati te aktivirati vaš profil. Također u slučaju ako zaboravite/izgubite lozinku za pristup forumu nećemo vam moći poslati novu lozinku. Budući da nas redovito napadaju spameri obavezni smo vas kontaktirati putem e-maila da potvrdite aktivaciju.


2. Molimo članove da sudjeluju u punom smislu, ali isto tako im skrećemo pažnju i da ne moraju odgovarati baš na svaki post. Pod tim, također, mislimo na učestalo odgovaranje smiley-ma bez ijedne riječi u odgovoru umjesto tekstualnog i smislenog odgovra. Administratori i moderatori imaju pravo bez upozorenja brisati takve odgovore.

3. Postove šaljite u za to određene tematske forume, ili će ih administrator ili moderator premjestiti u određeni dio.

3.1. Za off-topic teme postoji forum "OFF Topic" podforum, tako da se bilo kakvo "offtopičarenje" u bilo kojem tematskom dijelu foruma neće tolerirati.

4. Molimo da održavate sandučić s privatnim porukama što znaci da pročitane "nevažne" poruke backupirate ili obrišete opcijom "delete selected messages" ili "delete all messages", kako ne bi zauzimale prostor i "gušile" server.

5. Ako imate nekome nešto osobno za reći - koristite PM/IM/E-mail.

6. Ako želite imati sliku avatara, molimo da bude u dimenzijama do 140x140 piksela veličine do 15KB.

6.1. Ako želite imati sliku ili animaciju u potpisu (signature), molimo vas neka bude maksimalnih dimenzija 600x100 piksela.

7. Članovi koji ne napisu ni jedan post u intervalu u 90 dana biti će izbrisani sa foruma. Također, ukoliko se novi član ne predstavi u roku 3 dana biti će izbrisan.

7.1 Članovi koji su bili registrirani a zbog neaktivnosti su pobrisani s foruma prilikom ponovne registracije na forum moraju ispoštovati ponovnu proceduru registracije novih članova. Dakle popuniti profil i predstaviti se ponovno u podforumu "novi članovi"!

8. Napadati se mogu određene tvrdnje i izrečena mišljenja, ne osobe, a pritom se koristite argumentima. Molimo da izbacite i ne koristite pogrdne, proste i one riječi koje bi mogle nekog uvrijediti, u protivnom ćete dobiti upozorenje, a zatim izbacivanje sa foruma na 30 dana.

9. Također vas molimo da ne koristite VELIKA SLOVA non stop uključena u cijelim rečenicama jer i to se smatra vikanjem, a u nekim slucajevima i vrijeđanjem.

10. Kod smisljanja nadimaka (nick-a) koristite neki smislieni nadimak,te ne koristite nick koji se vec koristi u nekom obliku.

Hvala,

Mitsubishi Team Croatia
Ponedeljak Jul 10, 2006 4:09 pm Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije komentare:    
Tema je zatvorena od strane administratora    Mitsubishi Team Croatia Forum sadržaj » Pravila Foruma Vremenska zona: CET (Europa)
Stranica 1/1

 
Idi na: 
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.
Protected by Anti-Spam ACP