Član od: 27 Pro 2010 Komentari: 1591 Godine: 63 Mjesto: Sudovcina,Varaždin Auto: Colt Dubai GTI, Lancer Sportback MY 2011
Nije pošteno što nitko ne spominje Vida, čestitka na autu i hvala što si ga ustupio Gizmu, bravo ekipa!!!
Ponedeljak Svi 26, 2014 6:05 am
ivona Mitsu expert
Član od: 29 Sij 2013 Komentari: 893 Godine: 45 Mjesto: Zagreb Auto: Evolution X
Ponedeljak Svi 26, 2014 6:36 am
Gizmo Zakorijeli Mitsubishievac
Član od: 25 Kol 2008 Komentari: 4517 Godine: 34 Mjesto: Kloštar Ivanić Auto: 1G Eclipse GSX, ASX 1.8 DiD 4WD
Prvo veliko hvala Vidu, sto mi je dao svoj auto da ga vozim! Pravi menadjer nema sta
Vozio sam subotu i nedjelju.
Mislim da sam jedan od onih rijetkih kojima je auto isao taman da ne moram kalkulirati.
U subotu dok je bilo vruce auto sa reakcijom je isao 14.0 pun gas.
Sto se sunce sve vise spustalo, postalo je hladnije i pun gas probio sa 13.9 u polufinalu.
U nedjelju isto vruce, pun gas 14.0 na kvalifikacijama.
Colt vrti prvu i drugu brzinu u prazno, tako da je 60tf kriminalan, obicno 2.6, jednom uspio 2.4.
Najbolja izlazna mi je bila oko 183kmh ako se dobro sjecam i to kad je bilo hladno. Inace oko 175-180.
Prva trka protiv Honde sa kojom bi bio vozio u subotu u finalu da nisam probio.
Cim me vidi vec se drzi za glavu, puno puta sam stao sa njim i svaki put ga dobijem
Sljedeca je bila protiv one SLO Honde srebrne. Kao i svi zapalila mi u startu, dosta lose sam startao, na kraju on 14.0, ja 14.1.
Na kraju je ispalo da su ostali probili tako da sam ispao drugi.
Sve u svemu svidja mi se sto nisam morao puno kalkulirati, zadovoljan sam kak je isao Colt, jedino rijesiti neke bolje gume, speru, pa bi mozda bilo bolje prve dvije brzine.
Kratka getriba, punio sam petu dobar dio pred kraj
Sve us vemu mislim da je bilo ok.
Vjerujem da su nekima motori isto zanimljivi, ali puno su usporili cijelu stvar pogotovo u subotu.
Cini mi se da je u nedjelju bilo manje autiju, a i brze se sve odvijalo, posto je u subotu bilo svih onih navedenih problema oko celija.
I falio je semafor sa vremenima. Bilo je LCD pod satorom, al koji je to smisao da sjedis pod satorom iza tribina, gdje ne vidis stazu i gledas vremena..
_________________ Stara narodna:
Tko drugom jamu kopa..... trećom šlajfa...
Ponedeljak Svi 26, 2014 7:18 am
Zero_Cool Baniran
Član od: 29 Jul 2009 Komentari: 1581 Godine: 37 Mjesto: Zagreb Auto: Colt & Lancer
Pricali smo s Dariom u nedjelju. Trebao je biti veliki video zid na kojem se trebalo simati prolazak kroz cilj i vremena, ali ga je navodno
frajer koji je trebao sponzorirati video zid zajebo i nije uspio nista organizirati kao zamjenu. Kako je cijeli sistem za vremena novi od AK Slavonija
oni jos nemaju zaslone za vremena
_________________ My inner child is a mean little fuck
Ponedeljak Svi 26, 2014 10:05 am
Zero_Cool Baniran
Član od: 29 Jul 2009 Komentari: 1581 Godine: 37 Mjesto: Zagreb Auto: Colt & Lancer
Inace sve us vemo vrlo solidne voznje. Auto je pao samo od drugog japanca s cime mogu zivjeti... Svim svabama i talijanima je ocitao lekciju.
Inace sam misljenja nekako da svi ovi rejseri s Bile se razbacuju s konjima i auti im bas i ne idu nesto
Ponedeljak Svi 26, 2014 10:12 am
Član od: 25 Kol 2008 Komentari: 4517 Godine: 34 Mjesto: Kloštar Ivanić Auto: 1G Eclipse GSX, ASX 1.8 DiD 4WD
Daj ove od nedjelje stavi filmice tu.
Ponedeljak Svi 26, 2014 10:22 am
Zero_Cool Baniran
Ponedeljak Svi 26, 2014 10:39 am
Outlander Mitsu maher
Član od: 22 Ruj 2008 Komentari: 375 Godine: 38 Mjesto: Zagreb Auto: Outlander Di-d Ex Outlander Turbo
2 Vid, hebeni auto imas
2 Gizmo , cestitke na peharu, makar je to za ocekivat bilo od tebe obzirom da svake godine ugrabis nesto
2 Flash , super slike
Ja sam bio u nedjelju i malo sam se razocarao, mislim steta kaj je dosta auti otpalo zbog koje kakvih kvarova
A onaj style necu ni spominjat, za fino popunit topic De zasu
Ponedeljak Svi 26, 2014 11:17 am
TheNT Mitsubishi Guru
Član od: 25 Ruj 2006 Komentari: 13529 Godine: 42 Mjesto: Zagreb (Jelsa, O.Hvar) Auto: Sportback
Cestitke Giz i Vid a i mehanicarima...
Osobno sam razocaran eventom totalno...
Bio u subotu presporo i nikako utrke pocele skoro pred noc prije toga kojekakvi motori i pizdarije.
Jedan sator s jednim sankom, stage tj start socijala kao i plesacice.
Al najgore od svega je sta je pala noc na zavrsetku 12 klase i na kraju kao dodji sutra i kupi jos jednu kartu ujutro ako zelis gledat najbolja vozila... ma odlicno.
Camis od 11 ujutro za vidit socijalu dok slag jebiga dodji sutra daj jos 40kn pa ces ih gledat dvaput...
Da... da ne pricam da u subotu nije bilo ni STYLE, ni DB, ni car wash ma ama bas nista od popratnih sadrzaja.
Previse para za pogledat par rejsera s bile izuzev kavalifikacijskih utrka.
Pa sta nisi dosao do nas?
Nisam te nigdje skuzio.
Jedini ledov suncobran na tribina je bio MTCov
Ponedeljak Svi 26, 2014 11:44 am
Marijo-MTC Mitsubishi Guru
Član od: 05 Jul 2006 Komentari: 12631 Godine: 38 Mjesto: Zagreb - Velika Gorica Auto: COLT GTTi & praznina u srcu x3 & Lancer 2008 DiD & Colt AWD & Outlander 2.3 DiD
Glavno da je 2 dana prije utrke, (dok je auto bio na doradi) vlasnik colta izjavio : pa nejde bas auto.... Jao milunka.... Doslo mi da ga vratim na stari setup
_________________ MTC MOTORSPORT
---- sve za Vaš Mitsubishi - mob: 098392188 ----
www.apartmani-bozena.com
Utorak Svi 27, 2014 12:19 am
Ivan jebene su ti slike
Utorak Svi 27, 2014 8:01 am
TheNT Mitsubishi Guru
Član od: 25 Ruj 2006 Komentari: 13529 Godine: 42 Mjesto: Zagreb (Jelsa, O.Hvar) Auto: Sportback
plati mu nadogradnju bucketa
taj bucket je smece... lopuze.
Vremenska zona: CET (Europa) Idi na stranicu Nazad1, 2, 3
Stranica 3/3
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu Ne možete prepraviti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma